Novootvoreni AK Prelog

S velikom radošću najavljujemo da se otvorio novi Admiral automat klub u Međimurju - AK Prelog!

Admiral automat klub „Prelog“ se nalazi na adresi Glavna ulica 31 te je otvoren od 0-24 sata s pauzom od 7 do 8 sati. 

U ugodnom, klimatiziranom ambijentu za Vas smo pripremili najnovije modele aparata za igre na sreću i elektronskog ruleta marke Novomatic, koji igračima uz zabavu i uzbuđenje igara na sreću, pružaju i mogućnost osvajanja jednog od tri level-a Jackpota -MINI, MAXI ili GRAND. Isplata dobitaka se vrši diskretno na bankomatu kluba, a uveden je i napredni sustav registracije igrača –NBS sustav. Igrači prilikom prve registracije dobivaju 100 kn bonusa. Igrač može iskoristiti dobivenih 100 kn u 5x po 20 kn. Bonus je iskoristiv za igru na automatima za igre na sreću.

Igračima je osiguran besplatni Wi-Fi, mjenjačnica, kladomat i besplatan parking. Uz popularne cijene sokova i toplih napitaka odmorite se u mirnom i ugodnom ambijentu caffe bar-a "Oliver's Bar", koji se nalazi u pred prostoru kluba. Radno vrijeme bara je 08-23.

Svim gostima uz ugodnu atmosferu, ljubazno osoblje i brzu isplatu dobitaka pružamo vrhunsku zabavu i potpuni užitak igre na sreću. Dođite i uvjerite se u navedeno jer ADMIRAL daje više!