Novootvoreni AK Prelog

Novootvoreni AK Prelog

Glavna ulica 31
S velikom radošću najavljujemo da se otvorio novi Admiral automat klub u Međimurju - AK Prelog!

Admiral automat klub „Prelog“ se nalazi na adresi Glavna ulica 31 te je otvoren od 0-24 sata s pauzom od 7 do 8 sati. 

U ugodnom, klimatiziranom ambijentu za Vas smo pripremili najnovije modele aparata za igre na sreću i elektronskog ruleta marke Novomatic, koji igračima uz zabavu i uzbuđenje igara na sreću, pružaju i mogućnost osvajanja jednog od tri level-a Jackpota -MINI, MAXI ili GRAND. Isplata dobitaka se vrši diskretno na bankomatu kluba, a uveden je i napredni sustav registracije igrača –NBS sustav. Igrači prilikom prve registracije dobivaju 100 kn bonusa. Igrač može iskoristiti dobivenih 100 kn u 5x po 20 kn. Bonus je iskoristiv za igru na automatima za igre na sreću.

Igračima je osiguran besplatni Wi-Fi, mjenjačnica, kladomat i besplatan parking. Uz popularne cijene sokova i toplih napitaka odmorite se u mirnom i ugodnom ambijentu caffe bar-a "Oliver's Bar", koji se nalazi u pred prostoru kluba. Radno vrijeme bara je 08-23.

Svim gostima uz ugodnu atmosferu, ljubazno osoblje i brzu isplatu dobitaka pružamo vrhunsku zabavu i potpuni užitak igre na sreću. Dođite i uvjerite se u navedeno jer ADMIRAL daje više!
admiral automat klub, prelog, automat klub prelog, admiral prelog, novootvoreni klub, međimurje admiral, međimurje automat klub
admiral automat klub, prelog, automat klub prelog, admiral prelog, novootvoreni klub, međimurje admiral, međimurje automat klub