Zaplovi s Admiralom

Zaplovi s Admiralom

Admiral te vodi na odmor iz snova za dvoje
Admiral ostvaruje snove i vodi 100 igrača na krstarenje svjetskim destinacijama uz Norwegian Cruise Line. 50 igrača Admiral online casina i 50 igrača Admiral poslovnica mogu osvojiti luksuzno putovanje za dvije osobe na neku od preko 30 atraktivnih svjetskih destinacija po svom odabiru uz besplatnu hranu i piće. Igraj s Admiralom, skupljaj bodove i povedi dragu osobu na odmor iz snova! 

 CERTIFIKAT ZA KRSTARENJE
 BESPLATNA HRANA I PIĆE
 PRIORITETNI UKRCAJ
 VIP PROSTORI ZA IGRANJE
 ATRAKTIVNE SVJETSKE DESTINACIJEO turniru


• Na ovoj stranici su navedene informacije o turniru "Zaplovi s Admiralom" koji se odnosi na igranje u Admiral poslovnicama. Istovremeno je aktivan i turnir istog naziva koji se odnosi na igranje na Admiral Online casinu, a pravila tog turnira se mogu provjeriti na ovom linku.   

• Turnir počinje u srijedu 1.3.2023. u 07:00 i završava u nedjelju 9.4.2023. u 7:00., a održava se u svim Admiral poslovnicama s automatima za igre na sreću na području Republike Hrvatske, što uključuje 93 automat kluba, 2 casina i 32 kladionice.  

• Igrači koji zauzmu prvih pedeset mjesta u poretku igrača, uz uvjet da su prikupili minimalno 1.000 bodova, osvajaju nagradu - krstarenje za dvije osobe na jednoj od ponuđenih destinacija.

• Igrači koji zauzmu prvih deset mjesta u poretku igrača, uz uvjet da su prikupili minimalno 5.000 bodova, uz krstarenje za dvije osobe na jednoj od ponuđenih destinacija, osvajaju i darovnu karticu u vrijednosti 500,00 € (3.767,25 kn).

• Bodovi se prikupljaju preko uloženog beta iz kredita za igru. Uložen bet u iznosu 10,00 € (75,35 kn) ima vrijednost 1 boda. Uzimaju se u obzir isključivo bodovi ostvareni igrom preko NBS sustava.

• „Zaplovi s Admiralom“ je promotivni turnir, odnosno natjecanje igrača koje je otvoreno za sve igrače registrirane u Admiral NBS sustav i ne plaća se naknada za sudjelovanje u turniru.  

• Za sudjelovanje u turniru potrebno je prijaviti se u najbližoj Admiral poslovnici popunjavanjem obrasca i davanjem privole te preuzimanjem kartice s osobnim identifikacijskim brojem („ID broj“ u nastavku teksta).  

• Rang lista prvih 50 igrača s osvojenim bodovima objavljuje se na Admiral stranici aktivnog turnira. Rang lista se ažurira svakim radnim danom do 12:00 sati, a ako to nije moguće, sljedeći radni dan do 10:00 sati.  Igrači se na rang listi mogu identificirati preko svog ID broja kojega su preuzeli u poslovnici. Konačna lista objavljuje se u utorak 11.4.2023. do 12:00 sati. 

• Sve ostale informacije nalaze se na stranici pravila promotivnog turnira "Zaplovi s Admiralom" - Admiral poslovnice.


Odmor iz snova te čeka!