Navijačka groznica u Admiralu

Promocija tijekom utakmica ne manjka a na tebi je da odabereš svoj Admiral automat klub i da budeš vatreni navijač tijekom utakmica. Tko zna, možda baš ti osvojiš neku od nagrada!
PROMOCIJA 1 - Pan piva 2+1 GRATIS tijekom svih utakmica svjetskog prvenstva (popis lokacija: https://bit.ly/2HRpcTr)
PROMOCIJA 2 - Tijekom utakmica u kojima igra Hrvatska, od 18 do 24h, za prvih odigranih 100 kn poklanjamo bonus od 50 kn (popis lokacija: https://bit.ly/2JGWD0D)
PROMOCIJA 3 - Tijekom utakmica u kojima igra Hrvatska prognoziraj rezultat i strijelce i osvoji 25 kn bonusa i majicu (popis lokacija: https://bit.ly/2JUxizK)

Admiral AK Požega & Stanleybet

Požega je domaćin nove ljetne promocije! 

Za uplaćeni listić u vrijednosti od minimalno 10 kn na kladomatu u Admiral Automat klubu Požega (Njemačka ulica 4) ili u Stanleybet kladionici Požega (Ulica svetog Roka 19) igrač uz priloženi listić dobiva gratis kavu + Cedevitu!

Osvježi se uz mogućnost dobitka!

Lucky Hours u AK Požega

AK Požega na adresi Njemačka ulica 4 svaki utorak, četvrtak i nedjelju od 19 do 00h za prvih odigranih 100 kn na automatima za igre na sreću, igračima poklanjamo 50 kn bonusa*.

Igra u AK Požega upravo je postala još zanimljivija.

*bonus je moguće iskoristiti jednom u 24 sata. Promocija je aktivna od 5.6.

Računom do dobitka

Navratite u Oliver's Bar na fino piće - a nakon uživanja u njemu poklanjamo promo ticket za automate za igre na sreću u odabranim Klubovima! AK SREDNJACI - za iznos računa od 30 kn poklanjamo 25 kn ticket / AK DUBRAVA 2 - za iznos računa od 30 kn poklanjamo 25 kn ticket (PODIJELJENO)  / AK ZABOK - za iznos računa od 30 kn poklanjamo 25 kn ticket / AK PLOČE - za iznos računa od 30 kn poklanjamo 25 kn ticket (PODIJELJENO) / AK GRAČANI - za iznos računa od 50 kn poklanjamo 25 kn ticket (PODIJELJENO)  / AK AUTOBUSNI KOLODVOR - za iznos računa od 50 kn poklanjamo 25 kn ticket (PODIJELJENO) / AK KUTINA - za iznos računa od 50 kn poklanjamo 25 kn ticket / AK CASABLANCA (caffe bar Vuglec) - za račun od 50 kn poklanjamo 25 kn ticket.