O nama

Admiral je dio multinacionalnog koncerna Gryphon Invest AG  sa sjedištem u Švicarskoj.

Gryphon Invest AG grupacija upravlja sa 148 casina, automat klubova i kladionica te je naglasak na najkvalitetnijem gaming iskustvu i zabavi.  Lokalni uredi kompanije su strateški smješteni diljem Europe. Gryphon grupacija također u vlasništvu ima i više od 75 nekretnina u osam europskih zemalja, uključujući strateške i investicijske nekretnine. Gryphon Invest AG portfolio uključuje bogat asortiman proizvoda za gaming i zabavu, ured, maloprodaju te industrijske i stambene nekretnine.

U Hrvatskoj smo poznati i kao Novo Gaming grupacija, unutar koje posluje tvrtka Interigre d.o.o., koja je koncesionar za priređivanje igara na sreću i najvećeg lanca automat klubova u Republici Hrvatskoj pod nazivom Admiral. Djelovanje pod okriljem Gryphon Invest AG iskustva omogućilo je da se Interigre profiliraju na hrvatskom tržištu. Primjena inovacija, iskustva u grani te potencijali ljudskog kapitala stupovi su u izgradnji naše "leisure & entertainment" ponude u Republici Hrvatskoj na čijem području poslujemo s više od 80 poslovnica automat kluba, 3 casina, 29 caffe barova, 110 kladionica, The Barom, Sports Barom, restoranom Taurus i Admiral hotelom.

Poseban naglasak stavljamo na kvalitetu. Glavni aduti po kojima se ističemo su vizualni identitet (objekti, aparati) i poslovni standardi (dobro obučeno osoblje, usluge, sigurnost i nadzor). Naše smjernice su usmjerene na klijente i kvalitetu usluge, što nas razlikuje od drugih tvrtki. S inovativnim idejama i igrama, u kombinaciji s najnovijom tehnologijom, pružamo našim gostima zabavu koju prati inicijativa i entuzijazam našeg osoblja.


OSNOVNE INFORMACIJE

Naziv subjekta:                     INTERIGRE d.o.o. za igre na sreću

Sjedište:                                 Karlovačka cesta 36b, 10020 Zagreb

Matični broj:                          1379208

OIB:                                        HR57930981912

Podaci o banci:                     Raiffeisenbank Austria d.d. Zagreb, Magazinska cesta 69

IBAN:                                      IBAN: HR5924840081107374955

SWIFT:                                   RZBHHR2X

Sud upisa u registar:           Trgovački sud u Zagrebu, MBS: 060125227

Temeljni kapital:                   10.000.000,00 HRK, uplaćen u cijelosti

Članovi Uprave:                    Samed Hadžiaganović, Nenad Budimir

Prokuristi:                              Zdravko Marić, Milan Krnić