O nama

Admiral dio je multinacionalnog Novomatic koncerna sa sjedištem u Gumpoldskirchenu u Austriji, te je jedan od najvećih koncerna za igre na sreću u svijetu.

Novomatic koncern je jedan od najvećih proizvođača automata za igre na sreću u Europi, koji u svijetu ima više od 25.000 zaposlenih te diljem svijeta upravlja s vlastitim automat klubovima, kasinima i kladionicama. Novomatic zajedno s povezanim poduzećima posjeduje više od 2600 registriranih marki, patenata i uzoraka. Ponosno nosi naslov trećeg najvećeg brenda Austrije.

U Hrvatskoj smo poznati i kao Novo Gaming grupacija, unutar koje posluje tvrtka Interigre d.o.o., koja je koncesionar za priređivanje igara na sreću i najvećeg lanca automat klubova u Republici Hrvatskoj pod nazivom Admiral. Djelovanje pod okriljem Novomatic iskustva omogućilo je da Interigre profiliraju na hrvatskom tržištu. Primjena inovacija, iskustva u grani te potencijali ljudskog kapitala stupovi su u izgradnji naše "leisure & entertainment" ponude u Republici Hrvatskoj na čijem području poslujemo s više od 75 poslovnica automat kluba, 4 casina, 29 caffe barova, 110 kladionica, The Barom, Sports Barom, restoranom Taurus i Admiral hotelom.


Poseban naglasak stavljamo na kvalitetu. Glavni aduti po kojima se ističemo su vizualni identitet (objekti, aparati) i poslovni standardi (dobro obučeno osoblje, usluge, sigurnost i nadzor). Naše smjernice su usmjerene na klijente i kvalitetu usluge, što nas razlikuje od drugih tvrtki. S inovativnim idejama i igrama, u kombinaciji s najnovijom tehnologijom, pružamo našim gostima zabavu koju prati inicijativa i entuzijazam našeg osoblja.