AK Bjelovar 3

Petra Zrinskog 3b


Admiral automat klub "Bjelovar 3" nalazi se u samom centru grada kod gradske tržnice u ulici Petra Zrinskog 3b. Klub je otvoren od 00 do 24 sata s pauzom od 6 do 7 sati. Igrači se mogu okušati u igrama na sreću na najnovijim aparatima marke Novomatic, poput  Impera Line HD E4, Magic Games III, Premium-V+Gaminator više modela, Gaminator 38, Cobra 2 i mnogim drugima. Tu je i elektronski rulet - Lotus Roulette s novim programom Impera Line. Uveden je i NBS sustav registracije igrača putem otiska prsta, koji pruža potpunu privatnost igranja. 

Iskoristite priliku za osvajanjem jednog od 3 nivoa Jackpota – MINI, MAXI i GRAND. Isplate dobitaka sa aparata vrše se diskretno na bankomatu kluba. Pušačima je osiguran prostor za pušenje, koji je također opskrbljen velikim brojem aparata za igre na sreću i elektronskim ruletom. 

Ponuda kluba obogaćena  je aparatom s duhanskim proizvodima na kojem je moguće kupiti i bon za mobitel, samposlužnim aparat s toplim i hladnim napicima te grickalicama i sokovnikom na kojem se možete sami poslužiti cedevitom. Gostima je također dostupan i besplatni Wi-Fi. Sve je to razlog da nas posjetite i uvjerite se da Admiral uvijek daje više! 
AK Bjelovar 3