AK Osijek 2

Vukovarska cesta 31, Osijek


Admiral automat klub „Osijek 2“ se nalazi u zgradi Eurodom-a na Vukovarskoj cesti 31 te je otvoren od 0-24 sata s pauzom od 7 do 8 sati. 

Eurodom je poslovno-kulturni centar s bogatim trgovačkim i ugostiteljskim sadržajem te velikim parkirnim prostorom. Prostorom dominiraju dva spojena tornja, takozvani "Osječki blizanci", koji boje 12 katova, a u jednom od njih se nalazi i naš klub. U ugodnom, klimatiziranom ambijentu za Vas smo pripremili najnovije modele aparata za igre na sreću i elektronskog ruleta marke Novomatic, koji igračima uz zabavu i uzbuđenje igara na sreću, pružaju i mogućnost osvajanja jednog od tri level-a Jackpota - MINI, MAXI ili GRAND. Isplata dobitaka se vrši diskretno na bankomatu kluba, a uveden je i napredni sustav registracije igrača – NBS sustav. Pušačima je osiguran klimatizirani prostor za pušenje, a u skorije vrijeme ponuda će biti upotpunjena sa aparatom za duhanske proizvode na kojem je moguće kupiti i bon za mobitel, POS uređajem za podizanje gotovine bez naknada, mjenjačnicom, besplatnim Wi-Fi-em, kladomatom te iBet kladionicom. 

Uz popularne cijene sokova i toplih napitaka odmorite se u mirnom i ugodnom ambijentu caffe bar-a "Oliver's Bar", koji se nalazi u pred prostoru kluba.

Svim gostima uz ugodnu atmosferu, ljubazno osoblje i brzu isplatu dobitaka pružamo vrhunsku zabavu i potpuni užitak igre na sreću. Dođite i uvjerite se u navedeno jer ADMIRAL daje više!

AK Osijek 2