AK Split 3

Put Plokita 87


U gradu podno Marjana nalazi se Admiral automat klub "Split 3". U atraktivnom i modernom, a nadasve ugodnom ambijentu već prepoznatljivog izgleda Admiralovih klubova, a u čije se unutarnje i vanjsko uređenje posebno ulaže, svim gostima željnim zabave uz dobitak nudimo najnovije modele automata za igru, tzv. slot mašine te elektronski rulet. 

Također, veći dio aparata za igru smješten je u klimatiziranom prostoru za pušače, uz mogućnost kupnje više vrsta duhanskij proizvoda u prostoru kluba. Aparati su isključivo marke Novomatic, najveće svjetske korporacije zabavnih igara i casina. Na svim aparatima kao i na ruletu, gosti sami vrše uplate i isplate, čime je zagarantirana potpuna diskrecija i privatnost. Isplate igrači mogu vršiti sami putem bankomata (ATM-a) koji se nalazi u sklopu kluba, ili na blagajni ukoliko žele isplatu od strane djelatnika. 

Osim igara na slot aparatima i elektronskom ruletu, u ponudi našeg kluba još je i mjenjačnica te besplatan Wi-Fi internet. Uvjerite se i sami te okušajte sreću jer Admiral daje više!

AK Split 3