MINI Jackpot

0
0
0
.
0
0
0
,
0
0

MIDI Jackpot

0
0
0
.
0
0
0
,
0
0

MAXI Jackpot

0
0
0
.
0
0
0
,
0
0

GRAND Jackpot

0
0
0
.
0
0
0
,
0
0

American Roulette

Rulet je jedna od najznačajnijih igara na sreću u casinima. Cilj igre je predvidjeti u koju od 37 numeriranih i obojanih (crno, crveno i nula zeleno) pregrada će upasti kuglica. Europski rulet ima 37 brojeva i to od 1 do 36 i nulu (0). Svaki igrač dobije žetone u svojoj boji, bez oznake vrijednosti. Vrijednost žetona odredi sam igrač, kada ih kupuje, i to u skladu s najmanjim i najvišim ulozima, koji su označeni na stolu. Svaki igrač ima svoju boju žetona i ima mogućnost da postavljajući svoje žetone, prekriva već postavljene žetone drugih igrača. Obojeni žetoni se ne smiju prenositi s jednog stola na drugi, a nije moguće ni odnijeti žetone sa sobom. Sve dok svi dobitci nisu isplaćeni, nije dozvoljeno dodirivati ili dodavati žetone na dobitnim poljima. Igrač na kraju igre mijenja obične žetone za vrijednosne žetone. 

Blackjack

Poznat kao jedna od malobrojnih igara na sreću protiv kuće u kojima igrač može steći statističku prednost nad kockarnicom, a igrač i krupie igraju jedan protiv drugog. Cilj igre Black Jack je postići zbroj karata veći od djeliteljevog, a da se pri tome ne prijeđe 21. Obično se igra sa 6 paketa standardnih karata (špilova),  svaki sastavljen  od  52  karte  u  četiri  različite boje: karo, tref, herc i pik. Sve „slike" imaju vrijednost 10 dok asevi vrijednost 1 ili 11, ovisno o zbroju. As vrijedi 11 bodova ako je zbroj drugih karata 10 ili manji; odnosno 1 bod ukoliko je zbroj drugih karata 11 ili veći. Ostale karte imaju nominalnu vrijednost svoje numeracije. Pobjeda igraču se isplaćuje 1:1 (natrag će dobiti uloženo + isti iznos uloženog ).

Texas Hold'em Poker

Texas hold 'em Poker je vrsta igre u casinu u kojoj igrači igraju jedan protiv drugog, dok je krupje isključivo zadužen za dijeljenje karata i kontroliranje igre. 
Kao kod većine poker igara, cilj igre je osvojiti "Pot" koji je sačinjen od uloga svih igrača koji su ulagali tijekom igre. „Pot" se osvaja tako da se pokaže 5 karata koje čine najjaču poker kombinaciju, a izabrane su između 7 karata u igri. Drugi način je povisivanje uloga kako bi ostali igrači odustali od igre te samim time odustali i od podjele „Pot-a". Texas hold 'em Poker  se igra s jednim kompletom igraćih karata (špilom), sastavljenog od 52 karte u četiri (4) različite boje: Karo, Tref, Herc i Pik.

Russian Poker

Igra s jednim kompletom igraćih karata (špilom), sastavljenog od 52 karte u četiri različite boje. Ploča stola za igru Ruski Poker namijenjena igri petorici igrača s 4 (četiri) vrste polja za stavljanje uloga:   polje za početni ulog (ANTE), polje za dodatni ulog (BONUS), polje za dodatni ulog (INSURANCE) i polje za dodatni ulog (BET). Na stolu su ispisane i table sa mogućim kombinacijama i odnosa isplata, te pravilo: „ANTE PUSHES IF DEALER HAS LESS THAN A PAIR“ ( Ante ulog ostaje ako krupje ima manje od jednog para).
Igra počinje kada jedan ili više igrača stave svoje uloge na polja označena s “ANTE” i također na polje “Bonus” ako želi na isti uložit. 

Omaha Hold'em Poker

Omaha hold 'em je kartaška igra, varijanta pokera. Obično se igra s dva do deset igrača, iako je tehnički moguća i igra s jedanaest igrača. Varijanta je Texas Holdem pokera u kojem postoje 4 karte koje pripadaju samo jednom igraču (hole card) i 5 zajedničkih karata (community card). Igrač pokušava dobiti najjači hand iz svoje dvije karte i triju zajedničkih. Važno je napomenuti da igrač u Omahi obavezno mora kombinirati s dvjema svojim kartama i tri zajedničke karte odnosno ne može kao kod Texas Hold'em kombinirati s jednom svojom i četiri zajedničke. Sistem igre jednak je Texas Hold'emu s razlikom što u Omahi igrač prvo dobiva četiri svoje karte (hole card) umjesto dvije kao u Texas Holdem poker.