MINI Jackpot

0
0
0
.
0
0
0
,
0
0

MIDI Jackpot

0
0
0
.
0
0
0
,
0
0

MAXI Jackpot

0
0
0
.
0
0
0
,
0
0

GRAND Jackpot

0
0
0
.
0
0
0
,
0
0

American Roulette

Rulet je jedna od najznačajnijih igara na sreću u casinima. Cilj igre je predvidjeti u koju od 37 numeriranih i obojanih (crno, crveno i nula zeleno) pregrada će upasti kuglica. Europski rulet ima 37 brojeva i to od 1 do 36 i nulu (0).

Svaki igrač dobije žetone u svojoj boji, bez oznake vrijednosti. Vrijednost žetona odredi sam igrač, kada ih kupuje, i to u skladu s najmanjim i najvišim ulozima, koji su označeni na stolu. Svaki igrač ima svoju boju žetona i ima mogućnost da postavljajući svoje žetone, prekriva već postavljene žetone drugih igrača. Obojeni žetoni se ne smiju prenositi s jednog stola na drugi, a nije moguće ni odnijeti žetone sa sobom.

Rulet pogoni krupje tako što ga zavrti u desno, a lopticu ubacuje u žlijeb u obrnutom smjeru uz najavu „Igrajte molim“. 3 spina prije nego što će kuglica upasti u broj, krupje će zatvoriti igru najavom „Ne ide više, hvala.“ Svako daljnje postavljanje žetona nije dozvoljeno kao niti mijenjanje pozicija već odigranih žetona. Nakon što se kuglica zaustavi na dobitnom broju, krupje isplaćuje dobitne žetone a uklanja nedobitne žetone. Igrač osvaja ukoliko je ulog postavio na dobitan broj ili na dobitnu kombinaciju brojeva. Nakon završetka procesa isplate dobitnih žetona, kreće se sa novom rundom igre i uloga te se mijenja smjer kretanja cilindra kao i kuglice.

Sve dok svi dobitci nisu isplaćeni, nije dozvoljeno dodirivati ili dodavati žetone na dobitnim poljima. Igrač na kraju igre mijenja obične žetone za vrijednosne žetone. Žetone koji nisu bili zamijenjeni isti dan kada su kupljeni, možete zamijeniti sljedeći dan, ali samo za vrijednost koja je jednaka minimalnoj vrijednosti na stolu.

Bonus isplate:

AMERICAN ROULETTE

DOBITNA KOMBINACIJA

ISPLATA

STRAIGHT UP

35:1

SPLIT

17:1

THREE LINE

11:1

CORNER

8:1

SIX LINE

5:1

1st,2nd,3rd COLUMN OR DOZEN

2:1

‘1-18’, ’19-36’, ‘PAIR’, ‘ODD’, ‘RED’, ‘BLACK’

1:1


NOVO! Admiral Grand Casino u ponudi ima i Blaze Roulette - rulet koji ima vizualne svjetleće efekte!