MINI Jackpot

0
0
0
.
0
0
0
,
0
0

MIDI Jackpot

0
0
0
.
0
0
0
,
0
0

MAXI Jackpot

0
0
0
.
0
0
0
,
0
0

GRAND Jackpot

0
0
0
.
0
0
0
,
0
0

Naučite igrati Blackjack

Blackjack je zanimljiva i uzbudljiva igra o kojoj vrijedi učiti.

To je kartaška igra s jednostavnim pravilima, a nastala iz igre koja je bila poznata kao '21'. Pretpostavlja se da je nastala u 17. stoljeću, a  prvi pisani zapis potječe iz priča španjolskog pisca Miguela de Cervantesa. U Francuskoj je Blackjack bio poznat kao "dvadeset i jedan" ili "Vingt-et-un" te igrao se u francuskim kockarnicama 18. stoljeća gdje je postao vrlo popularan.

Naziv "Blackjack" izveden je iz posebnog bonusa koji je igrač dobio nakon što je primio kombinaciju asa pika i crnog dečka (pik ili tref), no  ovaj bonus  je tijekom godina zastario i više nije dio pravila, ali je igra zadržala ime.

Dobitak u Blackjacku ovisi o igračevoj sposobnosti u strategiji i donošenju odluka, zbog čega je iznimno važno znati kako se igra Blackjack.


Za mnoge igrače Blackjack je postao cjeloživotna strast, što dokazuje postojanje velikog broja knjiga i raznih strategija.

Ako želite iskusiti pravo iskustvo Blackjacka te saznati zašto je upravo ta igra najpopularnija kartaška igra na svijetu, predlažemo da isprobate igru ​​s pravim djeliteljem u Grand Casinu Admiral.

Zabaviti se, vježbati i razvijati strategije Blackjacka možete i sa svog pametnog telefona, bilo kad i bilo gdje na Admiral.hr !

Registrirajte se  na Admiral.hr i usput preuzmite naš XXL paket dobrodošlice!