MINI Jackpot

0
0
0
.
0
0
0
,
0
0

MIDI Jackpot

0
0
0
.
0
0
0
,
0
0

MAXI Jackpot

0
0
0
.
0
0
0
,
0
0

GRAND Jackpot

0
0
0
.
0
0
0
,
0
0

Mini Baccarat

U Baccaratu se okreću karte na obje pozicije 'Player' i 'Banker', prema određenim pravilima za izvlačenje karata.  Igrač ( „Player”) i bankar ( „Banker”) su oznake za dva igraća polja od kojih je jedno pobjedničko na kraju runde izvlačenja karata (ako nije zbroj karata na obje pozicije jednak – tada ulozi ostaju i izjednačenje se najavljuje). Igrač ima opciju odigravanja uloga na polje 'Player', 'Banker' ili 'Tie' (jednak konačan zbroj karata na obje pozicije).

Karte se izvlače slijedećim redoslijedom: prva i treća karta koje izlaze saboa, idu na polje 'Player'; druga i četvrta karta idu na poziciju 'Banker '. Croupier najavljuje zbroj karata (npr  'Pet za igrača ili 'Punto', tri za 'Bankera' ili 'Banco'). Ako 'Player' ili 'Banker' ili oboje u prve četiri podijeljene karte postignu ukupan zbroj karata 8 ili 9, runda/ruka je završena, i rezultat se najavljuje. 

Ako nijedna pozicija nema zbroj karata u prve četiri podijeljene karte 8 ili 9, pravila izvlačenja se primjenjuju kako bi se utvrdilo da li Igrač treba dobiti treći kartu. Zatim, na temelju vrijednosti treće izvučene karte na polju 'Player', unaprijed definirana pravila izvlačenja karata se primjenjuju kako bi se utvrdilo da li 'Banker' treba dobiti treću kartu. Ruka/runda se tada završava, najavljuje se pobjednička kombinacija te isplaćuju dobici.