MINI Jackpot

0
0
0
.
0
0
0
,
0
0

MIDI Jackpot

0
0
0
.
0
0
0
,
0
0

MAXI Jackpot

0
0
0
.
0
0
0
,
0
0

GRAND Jackpot

0
0
0
.
0
0
0
,
0
0
Naučite igrati Blackjack

Naučite igrati Blackjack

Blackjack je zanimljiva i uzbudljiva igra o kojoj vrijedi učiti.

To je kartaška igra s jednostavnim pravilima, a nastala iz igre koja je bila poznata kao '21'. Pretpostavlja se da je nastala u 17. stoljeću, a  prvi pisani zapis potječe iz priča španjolskog pisca Miguela de Cervantesa. U Francuskoj je Blackjack bio poznat kao "dvadeset i jedan" ili "Vingt-et-un" te igrao se u francuskim kockarnicama 18. stoljeća gdje je postao vrlo popularan.

Naučite kako igrati roulette

Naučite kako igrati roulette

Ući u casino i prići stolu za igru može biti zastrašujuće čak i za one koji su povremeno igrali, a pogotovo za one koji nikada nisu ušli, okušali sreću i  zavrtili kotač.

Raznolikost igara na katu casina, svaka sa svojim pravilima, minimumom i trikovima, nagradama, dobicima i bonusima, može biti zbunjujuća i neodoljiva.

Ali što kada biste mogli naučiti dovoljno osnova da odigrate nekoliko rundi i osvojite veliki dobitak?

Admiral Hold'em Poker

Admiral Hold'em Poker

Admiral Hold'em Poker se igra s jednim kompletom igraćih karata (špilom), sastavljenog od 52 karte u četiri (4) različite boje i to: pik, herc, tref, karo.
Karte su označene: Brojevima: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 i Slovima: J (Dečko), Q (Dama), K (Kralj), A (As).
U svakoj boji karte su poredane po vrijednosti krenuvši od najslabije prema najjačoj karti kako slijedi: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, J (Dečko), Q (Dama), K (Kralj), A (As). Admiral Hold'em poker se igra protiv krupijea. 

American Roulette

American Roulette

Rulet je jedna od najznačajnijih igara na sreću u casinima. Cilj igre je predvidjeti u koju od 37 numeriranih i obojanih (crno, crveno i nula zeleno) pregrada će upasti kuglica. Europski rulet ima 37 brojeva i to od 1 do 36 i nulu (0). Svaki igrač dobije žetone u svojoj boji, bez oznake vrijednosti. Vrijednost žetona odredi sam igrač, kada ih kupuje, i to u skladu s najmanjim i najvišim ulozima, koji su označeni na stolu. Svaki igrač ima svoju boju žetona i ima mogućnost da postavljajući svoje žetone, prekriva već postavljene žetone drugih igrača. Obojeni žetoni se ne smiju prenositi s jednog stola na drugi, a nije moguće ni odnijeti žetone sa sobom. Sve dok svi dobitci nisu isplaćeni, nije dozvoljeno dodirivati ili dodavati žetone na dobitnim poljima. Igrač na kraju igre mijenja obične žetone za vrijednosne žetone. 

Blackjack

Blackjack

Poznat kao jedna od malobrojnih igara na sreću protiv kuće u kojima igrač može steći statističku prednost nad kockarnicom, a igrač i krupie igraju jedan protiv drugog. Cilj igre Black Jack je postići zbroj karata veći od djeliteljevog, a da se pri tome ne prijeđe 21. Obično se igra sa 6 paketa standardnih karata (špilova),  svaki sastavljen  od  52  karte  u  četiri  različite boje: karo, tref, herc i pik. Sve „slike" imaju vrijednost 10 dok asevi vrijednost 1 ili 11, ovisno o zbroju. As vrijedi 11 bodova ako je zbroj drugih karata 10 ili manji; odnosno 1 bod ukoliko je zbroj drugih karata 11 ili veći. Ostale karte imaju nominalnu vrijednost svoje numeracije. Pobjeda igraču se isplaćuje 1:1 (natrag će dobiti uloženo + isti iznos uloženog ).

Texas Hold'em Poker

Texas Hold'em Poker

Texas hold 'em Poker je vrsta igre u casinu u kojoj igrači igraju jedan protiv drugog, dok je krupje isključivo zadužen za dijeljenje karata i kontroliranje igre. 
Kao kod većine poker igara, cilj igre je osvojiti "Pot" koji je sačinjen od uloga svih igrača koji su ulagali tijekom igre. „Pot" se osvaja tako da se pokaže 5 karata koje čine najjaču poker kombinaciju, a izabrane su između 7 karata u igri. Drugi način je povisivanje uloga kako bi ostali igrači odustali od igre te samim time odustali i od podjele „Pot-a". Texas hold 'em Poker  se igra s jednim kompletom igraćih karata (špilom), sastavljenog od 52 karte u četiri (4) različite boje: Karo, Tref, Herc i Pik.

Russian Poker

Russian Poker

Russian Poker se igra s jednim kompletom igraćih karata (špilom), sastavljenog od 52 karte. Ploča stola za igru Russian Poker namijenjena je za igru četvero igrača. Igra počinje kada jedan ili više igrača stave svoje uloge na polja označena s “ANTE” i također na polje “BONUS” ako želi na isti uložiti. Svaki igrač može igrati isključivo na jednom polju, a iznimno jedan igrač može igrati i na drugo polje, ali samo kao „Blind“ (bez gledanja) tako da odmah uloži “ANTE” i “BET”. Ulog „ANTE“ se nikada ne isplaćuje ako je gost pobijedio. Svi ulozi i isplate na polju „BET“ su precizirani u skladu sa standardnim poker pravilima.

Mini Baccarat

Mini Baccarat

U Baccaratu se okreću karte na obje pozicije 'Player' i 'Banker', prema određenim pravilima za izvlačenje karata.  Igrač ( „Player”) i bankar ( „Banker”) su oznake za dva igraća polja od kojih je jedno pobjedničko na kraju runde izvlačenja karata (ako nije zbroj karata na obje pozicije jednak – tada ulozi ostaju i izjednačenje se najavljuje). Igrač ima opciju odigravanja uloga na polje 'Player', 'Banker' ili 'Tie' (jednak konačan zbroj karata na obje pozicije). Karte se izvlače slijedećim redoslijedom: prva i treća karta koje izlaze saboa, idu na polje 'Player'; druga i četvrta karta idu na poziciju 'Banker '. Ako 'Player' ili 'Banker' ili oboje u prve četiri podijeljene karte postignu ukupan zbroj karata 8 ili 9, runda/ruka je završena, i rezultat se najavljuje.