17.07.2019. | 12:03

Admiral edukacija

Razvoj komunikacijskih vještina

Što god radili – komunicirate, pa čak i onda kada ne kažete niti jednu riječ. Što se više razvijamo, to komunikacija postaje važnija u postizanju boljih rezultata. Tehnologija omogućuje konstantnu povezanost i komunikaciju, a istovremeno nas suptilno udaljuje od istinski cjelovite komunikacije.Zbog toga je bitno razvijati komunikacijske vještine te ulagati u edukaciju i treninge o komunikaciji.
 
Ovim ciljem organizirana je radionica 9. i 10. srpnja 2019. godine u suradnji s tvrtkom Radilica za naše radnike korisničke podrške, informatike te online i sports data odjela. Edukacija je održana u konferencijskoj dvorani Tesla za ukupno 12 radnika.Tijekom radionice, s polaznicima se prošlo pregršt specifičnih tema vezanih uz njihov svakodnevni rad. Velika prednost istih je u tome što se kroz različite zadatke, vježbe i moderirane diskusije uvježbavaju i obrađuju teme iz domene komunikacije s korisnicima. Svaki polaznik dijeli iskustva iz prakse, potiče se na diskusiju, postavljanje pitanja i iznošenje nedoumica, te je sve u konačnici zamišljeno da se pronađe najbolje rješenje u skladu s vrijednostima kompanije. 

Ponosni smo na ovaj proces te svakako težimo organiziranju mnogo sličnih radionica na različite teme.
Kolege ističu kako će im ovo iskustvo pomoći u budućem radu s korisnicima te unaprijediti znanja i vještine u smjeru maksimalnog zadovoljenja svih korisničkih potreba.
Ponosni smo na ovaj proces te svakako težimo organiziranju mnogo sličnih radionica na različite teme.Više vijesti