23.10.2018. | 08:43

O nama

Primjena inovacija, iskustvo te ljudski potencijali stupovi su u izgradnji naše ponude u Republici Hrvatskoj.

Admiral je dio multinacionalnog koncerna NOVOMATIC sa sjedištem u Gumpoldskirchenu u Austriji.

Koncern NOVOMATIC je među najvećim proizvođačima automata za igre na sreću u Europi, koji u svijetu ima više od 30.000 zaposlenih te diljem svijeta upravlja s vlastitim automat klubovima, kasinima i kladionicama. NOVOMATIC zajedno s povezanim poduzećima posjeduje više od 2.600 registriranih marki, patenata i uzoraka. Ponosno nosi naslov trećeg najvećeg brenda Austrije.

U Hrvatskoj smo poznati i kao Novo Gaming grupacija, unutar koje posluje tvrtka Interigre d.o.o., koja je koncesionar za priređivanje igara na sreću te upravlja najvećim lancem automat klubova u Republici Hrvatskoj čiji brend nosi ime Admiral. Djelovanje pod okriljem NOVOMATIC iskustva omogućilo je da se tvrtka Interigre profilira na hrvatskom tržištu. Primjena inovacija, iskustva u branši te potencijali ljudskog kapitala stupovi su u izgradnji naše "leisure & entertainment" ponude u Republici Hrvatskoj na čijem području poslujemo s više od 80 poslovnica automat klubova, 4 casina, 29 caffe barova, 110 kladionica, caffe barom The Bar, ekskluzivnom kladionicom Sports Bar, restoranom Taurus i Admiral hotelom. U Hrvatskoj zapošljavamo preko 1.250 djelatnika u svim uslužnim segmentima.

Poseban naglasak stavljamo na kvalitetu naših usluga i proizvoda te slijedimo najviše standarde u poslovanju. Glavni aduti po kojima se ističemo jesu briga za zaposlenike što uključuje usavršavanje i edukaciju djelatnika, ugodna radna atmosfera, kontinuirano ulaganje u visoke standarde u svim segmentima poslovanja, razvoj odnosa s poslovnim partnerima i klijentima.

Naš uspjeh leži u zadovoljstvu naših klijenata kao rezultat inovativnih ideja i igara u kombinaciji s najnovijom tehnologijom i vrhunskim uslugama čime našim gostima pružamo zabavu koju prati inicijativa, entuzijazam i profesionalnost naših zaposlenika.Naša misija je biti prepoznatljiv u svijetu zabave te ponuditi jedinstvenu kvalitetu usluge u industriji igara na sreću. 

Naša vizija je zadržati visoke standarde poslovanja koji su nam omogućili vodeću poziciju u našoj branši, kontinuirano razvijanje novih te izvrsnost u svim segmentima poslovanja kako bismo ostali konkurentni sa izazovima novog doba. 

U odnosu na zaposlenike, kao Poslodavac s visokim etičkim standardima poslovanje vodimo na uzoran način, poštujući sve pozitivne zakonske propise, u partnerstvu s našim zaposlenicima čiji  su trud, odgovornost i uslužnost temelji našeg uspjeha. 

Tvrtka je onoliko uspješna, koliko su uspješni ljudi koji je čine.