17.07.2019. | 08:51

Regionalni team building

Admiral Dalmacija

Petak, 12. srpnja 2019. organizirali smo team building za radnike iz Admiralovih automat klubova i casina u Dalmaciji. Analize su pokazale da su najvažniji faktori izgradnje uspješne ekipe stvaranje zajedničkog identiteta, osjećaja pripadnosti i društvene potpore. 

“Ovo nam je prvi puta da smo organizirali ovakvo druženje. Team Building se pokazao odličnim načinom unapređenja ophođenja, planiranja, organiziranja, delegiranja, suradnje i povjerenja među kolegama. Na team buildingu imali smo se prilike družiti s kolegama  u drugačijem, opuštenijem okruženju i u takvim je uvjetima lakše pobliže upoznati ljude i razviti bolju komunikaciju," ističe operativni voditelj Toni Mastelić.
Za našu zajedničku pustolovinu ovoga puta izabrali smo rafting na prelijepoj rijeci Cetini, u ukupnom trajanju deset kilometara.
Probijajući se kroz kamene zidove okolnih planina, prisjetili smo se scenskih prizora slavnog Winnetoua i njegovih avantura. Osim osvježenja u hladnoj Cetini, hrabri pojedinci su se okušali i u skokovima u vodu.
"Iznimno lijepo iskustvo koje bi odmah ponovila, puno zabave, smijeha i lijepog druženja," naglašava jedna od naših djelatnica.Zahvaljujući timskom duhu svih posada, nakon tri i pol sata kroz kanjon Cetine smo uspješno došli do našeg cilja. Poslije raftinga organizirali smo ručak i druženje u Omišu, gradu gusara.Uz veselo društvo i pjesmu, smijehom smo počeli i završili naše druženje te se puni elana vratili svojim radnim obavezama.


Više vijesti