14.08.2019. | 09:05

Zlatni certifikat bonitetne izvrsnosti

Admiral Hrvatska ponosni dobitnik

Admiral je ponosni dobitnik Certifikata bonitetne izvrsnosti, jednog je od najvažnijih europskih standarda kojima se definira kvaliteta poslovanja te je međunarodno priznata oznaka poslovne izvrsnosti tvrtke.

 U međunarodnom okruženju certificiranje je uobičajena praksa i na taj način tvrtke dodatno jačaju svoj ugled i povjerenje u domaćem i stranom poslovnom okruženju. Iznad svega ovo priznanje izvrsnosti potvrda je dugogodišnjeg sustavnog i kvalitetnog rada koji dobitnike ove nagrade svrstava u sam vrh domaćeg gospodarstva, uz bok poduzećima iz Europske unije jer se primjenjuju isti rigorozni i dokazani kriteriji.  

Za razliku od financijske (bonitetne) ocjene, ocjena bonitetne izvrsnosti ima drugačiju metodologiju izračuna i veći naglasak stavlja na profitabilnost. Kriteriji koji se uzimaju u obzir kod izračuna bonitetne izvrsnosti mogu se svrstati u dvije kategorije: sigurnost i uspješnost poslovanja.  Kombinacijom navedenih pokazatelja se uz primjenu statističkih alata, utvrđuje optimalna razina vrijednosti pokazatelja koja jamči najniži poslovni rizik za nositelja certifikata. Failure Score predviđa vjerojatnost prestanka poslovanja tvrtke, insolventnost, uključivanja na popis poreznih dužnika ili blokade dulje od 90 dana u sljedećih 12 mjeseci.  Certifikat bonitetne izvrsnosti također uzima u izračun i predani GFI izvještaj.

Tvrtka Interigre d.o.o. ponosni je član najužeg kruga, točnije dobitnik zlatnog certifikata, što znači da je tri godine uzastopno osvojila najviši AAA rejting. Ovakav certifikat osigurava ugled i prednost u odabiru u odnosu na ostala poduzeća iz segmenta njihovog poslovanja. Ujedno našim klijentima ili pak partnerima potvrđuje sigurnost poslovanja kako iz perspektive financijske sposobnosti tako i iz perspektive odgovornog poslovanja. Posjedovanje Certifikata bonitetne izvrsnosti važno je u praktičnoj primjeni pri dokazivanju  kvaliteta i konkurentnosti zainteresiranim stranama, potencijalnim partnerima. Pri aktivnostima u promociji, pri davanju ponuda i razvoju raznih oblik partnerstva, takav dokument predstavlja izvanrednu dodatnu referencu.

Iznimna nam je čast biti u krugu tvrtki koje posluju natprosječno i član kluba poželjnih poslovnih partnera.

Više vijesti