23.10.2018. | 08:43

O nama

Primjena inovacija, iskustvo te ljudski potencijali stupovi su u izgradnji naše ponude u Republici Hrvatskoj.

Admiral je dio multinacionalnog koncerna Novo Swiss Group sa sjedištem u Švicarskoj. Lokalni uredi Novo Swiss grupacije su strateški smješteni diljem Europe.

U Hrvatskoj smo poznati i kao Novo Gaming grupacija, unutar koje posluje tvrtka Interigre d.o.o., koja je koncesionar za priređivanje igara na sreću i najvećeg lanca automat klubova u Republici Hrvatskoj pod nazivom Admiral. Djelovanje pod okriljem Novo Swiss grupacije omogućilo je da se Interigre profiliraju na hrvatskom tržištu. Primjena inovacija, iskustva u grani te potencijali ljudskog kapitala stupovi su u izgradnji naše "leisure & entertainment" ponude u Republici Hrvatskoj na čijem području poslujemo s više od 90 poslovnica automat kluba, 2 casina, 29 caffe barova, 58 kladionica, The Bar, Sports Bar, restoran Taurus i Admiral hotel. U Hrvatskoj zapošljavamo preko 1.000 djelatnika u svim uslužnim segmentima.

Poseban naglasak stavljamo na kvalitetu naših usluga i proizvoda te slijedimo najviše standarde u poslovanju. Glavni aduti po kojima se ističemo jesu briga za zaposlenike što uključuje usavršavanje i edukaciju djelatnika, ugodna radna atmosfera, kontinuirano ulaganje u visoke standarde u svim segmentima poslovanja, razvoj odnosa s poslovnim partnerima i klijentima.

Naš uspjeh leži u zadovoljstvu naših klijenata kao rezultat inovativnih ideja i igara u kombinaciji s najnovijom tehnologijom i vrhunskim uslugama čime našim gostima pružamo zabavu koju prati inicijativa, entuzijazam i profesionalnost naših zaposlenika.



Naša misija je biti prepoznatljiv u svijetu zabave te ponuditi jedinstvenu kvalitetu usluge u industriji igara na sreću. 

Naša vizija je zadržati visoke standarde poslovanja koji su nam omogućili vodeću poziciju u našoj branši, kontinuirano razvijanje novih te izvrsnost u svim segmentima poslovanja kako bismo ostali konkurentni sa izazovima novog doba. 

U odnosu na zaposlenike, kao Poslodavac s visokim etičkim standardima poslovanje vodimo na uzoran način, poštujući sve pozitivne zakonske propise, u partnerstvu s našim zaposlenicima čiji  su trud, odgovornost i uslužnost temelji našeg uspjeha. 

Tvrtka je onoliko uspješna, koliko su uspješni ljudi koji je čine.